Vinkki: Gini. Se on hyvää, ja siitä saa hyvän humalan ja heikon krapulan. Mikä erikoista, gini on hyvää laimennettunakin, 2/3, 1/2, 1/4. Kokeillapa samaa viskillä tai votkalla!

Teema: Violetti.
Violetti, tai purppura, merktisee sakraalivärinä katumusta. Sakraalivärit ovat kirkon tekstiilien värejä, joilla on perinteisesti ollut symbooliarvo.

Aloitan tämän blogin nyt, kun eräs elämänvaihe on päättynyt. Yritän tällä tavoin keksiä uutta tekemistä rattohetkinä. Toinen hyvä puoli on, että tämä saattaa tuoda ryhtiä elämääni. Aion raportoida blogissani kerran viikossa, en harvemmin, en useammin.

Hän ei koskaan tajunnut, että pelkäsin vastuuta. Jätin asioita sanomatta, koska pelkäsin, etteivät ne riitä. Se oli parasta, mihin pystyin. Mitäpä siitä.

Tähän  blogiin tulevat kuulumaan "vinkki" ja "teema". Se on minusta  hauskaa ja pikkusievää. Vinkki on jokin arkielämässä hyväksi havaittu  jekku. Tällä tavoin voin uskoa entistä enemmän omaan viisauteeni  ja lihottaa itserakkauttani. Teema on jokin symboli, jonka selitän. Symbolien selittäminen vasta lihottaakin itserakkauttani. Tätä blogia saavat kommentoida kaikki, selitteestä huolimatta. En silti odota tai toivo mitään kommenttia. Kirjoittaminen on nimittäin palkitsevaa itsessään. Kuviteltu yleisö ajaa tietyssä mielessä saman asian kuin todellinen. Se auttaa keskittymään. Saas nähdä, miten tässä käy.